برخی از افراد از ما می پرسند آیا می توانیم پرخوری کردن در غذا و خوردن غذاهایی که به ما لذت می دهند، حتی با وجود ناسالم بودن آن ها، به عنوان یک راه برای رسیدن به احساس خوب انتخاب کنیم و بدون نگرانی از خطرهای آن، انواع غذاها را مصرف کنیم؟ در این مطلب می خواهیم به این سوال پاسخ دهیم، اما پیش از خواندن پاسخ ما، شما نیز به این موضوع فکر کنید.
برخی به ما گفتند که اگر توصیه ما را گوش کنند و به دنبال لذت بروند، یعنی همیشه به دنبال چیزهایی باشند که احساس خوبی به آنها بدهد، ممکن است با خوشحالی به پرخوری کردن در غذا مشغول شوند و چیزهایی را بخورند که برای سلامتی و تناسب اندامشان مضر باشد.
افراد هنگامی که احساس خوبی ندارند، خلائی در آنها به وجود می آید و برای پر کردن این خلأ غذا را انتخاب می کنند. اما اگر تعادل ارتعاشی برای شما اولویت باشد و یاد گرفته باشید افکار خود را در جهت مثبت هدایت کنید و تصویری از آنچه را که می خواهید داشته باشید، هنگام پرخوری کردن در غذا و خوردن چیزهایی که به نظرتان برای سلامتی شما مضر است، احساس بدی پیدا خواهید کرد و این احساس هدایتگر شما می باشد.
انجام عملی که برخاسته از احساسات منفی است هرگز توصیه نمی شود چراکه احساس منفی به معنی عدم تعادل انرژی می باشد و انجام دادنش همیشه نتایج منفی به همراه خواهد داشت. وجود احساسات منفی در شما به خاطر افکار متضادی است که دارید نه به این خاطر که فلان غذای خاص برای سلامتی شما مضر است.
۲ نفر می توانند رژیم غذایی و برنامه ورزشی یکسانی داشته باشند اما نتایج متفاوتی بگیرند و این یعنی تعادل فکری شما خیلی بیشتر از میزان غذایی که مصرف می کنید و کالری که می سوزانید اهمیت دارد. نتیجه ای که میگیرید وابسته به میزان هماهنگی است که با انرژی منبع دارید و این هماهنگی هم با افکارتان حاصل می شود.
قاعده درست و خوبی وجود دارد که می گوید شاد باشید و سپس غذا بخورید اما سعی نکنید با خوردن به شادی برسید. هنگامی که داشتن تعادل احساسی برای شما اولویت باشد رابطه شما با غذا و احساسی که نسبت به آن دارید و مهمتر از آن پاسخی که به غذا می دهید نیز تغییر می کند. تغییر دادن رفتارتان در مواجهه با غذا بدون توجه به ارتعاش خود، نتایجی بسیار اندکی به همراه خواهد داشت. در حالیکه تغییر افکار، بدون اینکه حتی رفتار خود را عوض کنید نتایج بسیار بزرگی برایتان به ارمغان می آورد.
بگذارید بیشتر توضیح دهیم، شما می خواهید لاغر شوید اما خود را آنطور که دوست دارید نمی بینید و باور دارید که با پرخوری کردن در غذا هایی خاص چاق می شوید. هنگامی که لاغری خواسته ی شماست اما باور دارید که فلان غذا چاقتان می کند، اگر آن را بخورید احساس منفی در خود خواهید داشت مثل احساس گناه، سرخوردگی، عصبانیت و یا هر چیز دیگری که اسمش را میگذارید. و علت آن نیز این است که باور و خواسته شما با یکدیگر هماهنگ نیستند.
پس اگر به دنبال لذت خود باشید از خوردن چیزهایی که با باور شما کاملا هماهنگ است احساس خوبی پیدا می کنید و با خوردن چیزهایی که در هماهنگی با باور شما نیست احساس بدی پیدا خواهید کرد. هنگامی که خواسته ای در شما ایجاد شد، امکان ندارد رفتاری انجام دهید که در تضاد با باور شما باشد و احساس منفی در شما ایجاد نشود.