در سی امین قسمت از آموزش آسترولوژی شما را با درجات مخصوصه بروج دوازده گانه آشنا می کنیم. از این درجات در هنگام تحلیل زایچه طالع استفاده می شود و به کمک آن ها می توان جایگیری بروج را در یک چارت نجومی تحلیل کرد. برای آشنایی با این درجات مخصوصه به ادامه مطلب مراجعه کنید.
درجات سعادت افزای و درجات آبار
درجات سعادت افزای درجاتی هستند که چون نیر نوبت از شمس و قمر یا درجه طالع و یا سهم السعادت در آن بیفتد سعادتش افزایش پیدا می کند و درجات آبار مانند چاه هایی است که هر کوکبی با افتادن در آن ضعیف و گرفتار می شود به طوریکه کوکب سعد از رساندن سعادت و کوکب نحس از رساندن نحوست تا حدی باز می ماند و حتی می گویند کواکب نحس در درجات آبار به دلیل موافقت با طبعشان فایده نیز می رسانند.
درجات نيره (مضينه) و درجات مظلمه
در مورد این درجات تاریک و روشن اقوال و نظریات مختلفی وجود دارد که به قول استاد ابوریحان بیرونی به ندرت می توان دو کتابی را یافت که دارای نظر یکسان در این مورد باشند و منجمان از این درجات برای دانستن رنگها، شادی، اندوه و دشواری و آسانی امور در علم احکام استفاده می کنند و نیز می گویند هر کوکبی که در درجه نیره افتد نور و قوتش زیاد و اگر در درجه مظلمه افتد نور و قوتش کم می شود.
درجات مذکر و مونث
درجات خاصی از بروج هستند به طوریکه کوکب مذکر با قرارگرفتن در درجات مذکر و کوکب مونث با قرار گرفتن در درجات مونث قوی تر و در صورت عکس این حالت ضعیفتر می گردد.
جدول درجات مخصوصه بروج دوازده گانه
تمامی درجات مخصوصه بروج دوازده گانه در قالب جدولی در ادامه ذکر شده است.
جدول خلاصه احوال کواکب در بروج دوازده گانه
اکنون که با احوال کواکب، احوال بروج و درجات مخصوصه بروج دوازده گانه آشنا شده اید، در جدولی که در ادامه قرار گرفته، خلاصه این احوالات را مشاهده می کنید. این جدول یک تقلب برای شما در هنگام بررسی زایچه طالع است و می توانید در هر خانه از چارت نجومی به این جدول مراجعه کنید و احوال آن را مشخص نمایید.
برای مطالعه سایر قسمت های این آموزش، به صفحه آموزش آسترولوژی در وبسایت سینرژی مراجعه کنید.
سوالات مرتبط:
آسترولوژی علمی است که به بررسی اثرات کواکب مختلف، به ویژه کواکب موجود در منظومه شمسی بر روی زمین و موجودات ساکن در آن می پردازد یعنی با بررسی نحوه حرکت کواکب هفتگانه در دایرة البروج و نیز وضعیت قرارگیری این کواکب نسبت به زمین، اثرات مختلف آنها را بررسی می کند.
از دید ناظر زمینی خورشید و دیگر سیارات منظومه شمسی به همراه قمر (ماه) همواره مسیر معینی را در آسمان طی می کنند که باعث تشکیل 12 صورت فلکی می شود و به این 12 صور فلکی، بروج دوازدگانه می گویند. این بروج عبارت اند از:حمل، ثور، جوزا، سرطان، اسد، سنبله، میزان، عقرب، قوس، جدی، دلو و حوت.
منصوره درویشی
من چون میخوام علم اعداد رایاد بگیرم ناهید جون هراطلاعاتی در این رابطه منتشر میکنند برای اگاهی بیشتر همه را سعی میکنم بخونم وازش یاداشت بردارم ازشما کمال تشکر دارم از صمیم قلبم