به سی و هشتمین قسمت از آموزش آسترولوژی وبسایت سینرژی با ناهید رسیدیم. در این قسمت قصد داریم در مورد اتصالات قمر و حالات مختلف و همچنین اختیارات قمر صحبت کنیم. اگر دوست دارید بدانید قمر با سایر کواکب چه اتصالی برقرار می کند و همچنین اختیارات آن به چه صورت هست، در ادامه با ما همراه شوید.
اتصالات قمر و اختیارات آن
همانطور که قبلا گفته شد کوکب قمر به دلیل اینکه سریع ترین کوکب سیار در منطقه البروج است و از طرفی نزدیکترین جرم سماوی به زمین نیز می باشد لذا بیشترین و سریعترین تاثیرات را بر زمین و احوال زمینیان دارد به همین دلیل حکمای نجوم بر حسب جایگاه قمر در بروج دوازده گانه و نیز ممازجت (اتصالش) با کوکب غرض که مهمترین شرط اختيار است اختیاراتی ذکر کرده اند که در ادامه و در قالب جداولی بیان خواهد شد.
اما جایگاه قمر از آن جهت حائز اهمیت است که باید متناسب با نوع عمل باشد به عنوان مثال زمانی که می خواهیم اعمال خاکی مثل کشت و کار و یا احداث بنا و غيره انجام دهیم باید قمر در بروج خاکی باشد و از آنجا به كوكب منسوب به آن عمل که در این مثال یعنی برای کشت و کار و احداث بنا زحل است متصل گردد.
همچنین اگر قصد شکار پرندگان را داریم باید قمر از بروج هوایی به کوکب منسوب به شکار (مریخ) متصل گردد و برای صید از دریا باید قمر در یکی از بروج آبی به مریخ متصل شود. همچنین اگر می خواهیم با کسی شراکت کنیم و یا پیمان دوستی ببندیم باید قمر از برجی زوجسدين ناظر به زهره باشد و نیز می گویند برای کارهایی که نیاز مند ثبات و دوام است مثل احداث بنا و ساختمان باید قمر در برجی ثابت باشد و برای کارهای زودگذر و موقتی در برجی منقلب بهتر است.
اگر هدف ما این است کاری که قصد شروع آن را داریم سریع و به آسانی انجام شود باید قمر در برجی مستقیم الطلوع و در حالت سریع السیری و صاعد در شمال باشد و غیره.
اتصالات قمر به زحل
اتصالات قمر به مشتری
اتصالات قمر به مریخ
اتصالات قمر به شمس
اتصالات قمر به زهره
اتصالات قمر به عطارد
حالات مختلف قمر
علاوه بر این باید به حالات کوکبی که قمر به آن متصل است نیز توجه داشت چراکه فرضا اگر ما زمانی را که قمر از برجی مناسب مانند ثور دارای نظر تثليث به زهره است را برای تزویج انتخاب کنیم ولی زهره در آن هنگام در هبوط یا وبال یا احتراق و یا حرکت رجعی باشد این عمل به هیچ وجه شایسته نیست بنابراین باز تاکید می کنیم که کاملترین اختيار، اختیاریست که با توجه به زایچه طالع وقت و نیز رعایت هفت شرط اصلی اختیارات که قبلا بیان کردیم برگزیده شود.
لذا چون در زمانهای قدیم در تقویم های نجومی که توسط منجمان تهیه می شد حالات مهم قمر و نیز اتصالاتش با دیگر کواکب پیش بینی و قید می شد بنابراین اساتید فن نیز یک سری اختیاراتی تعیین کرده بودند که فقط حالات قمر و اتصالات قمر با کوکب غرض را در نظر می گرفت تا برای عموم قابل استفاده باشد.
ما نیز در این قسمت آنها را در قالب جداولی بیان کردیم ولی باید به خاطر داشته باشید که شما با مطالعه این آموزش و با استفاده از نرم افزارهایی که در اختیار دارید به عنوان یک آسترولوژر حرفه ای به راحتی می توانید نیازهای خود و دیگران را در این زمینه بر طرف کنید و دیگر نیازی به تقویمهای نجومی و امثالهم ندارید.
حالات مختلف قمر و اختیارات هر حالت
این جدول اختیارات مربوط به حالات مختلف قمر را بیان می کند
برای مطالعه سایر قسمت های این آموزش، به صفحه آموزش آسترولوژی در وبسایت سینرژی مراجعه کنید.
سوالات مرتبط:
آسترولوژی شاخه ای از علم نجوم است که در آن به بررسی تاثیر موقعیت و انرژی سیارات منظومه شمسی بر روی زمین و موجودات زنده آن می پردازد. این علم معتقد است هر سیاره ای در موقعیتی از فضا باعث ایجاد تاثیری بر روی زندگی انسان ها و سایر موجودات این زمین می شود.