نقش رسانه در شیوع بیماری های همه گیر چیست؟

با شیوع پاندمی ویروس کرونا و اخباری که رسانه ها از آن می گویند، بد نیست به بررسی نقش رسانه در شیوع بیماری های همه گیر، از دیدگاه قانون جذب بپردازیم و ببینیم چطور رسانه ها باعث گسترش بیماری ها می شوند. اگر می خواهید به حقیقت این امر پی ببرید، این مطلب را تا انتها بخوانید.

دریافت کد جذب شخصی، کد جذب ثروت، کد جذب عشق و کد جذب هر خواسته

مدتی پیش شخصی می گفت: تازگی ها از تلویزیون دیده ام که واکسنهای آنفولانزای رایگان در شهر وجود دارد و مردم میتوانند از آنها استفاده کنند (همانند وقتی که واکسن های ویروس کرونا رایگان در بین مردم توزیع می شوند). آیا این اخبار بر شیوع بیماریهای ویروسی مثل آنفولانزا تأثير دارد؟ در واقع نقش رسانه در شیوع بیماری های همه گیر چگونه است؟ آیا می توان رسانه و اخبار را یک عامل شیوع دانست؟

پاسخ قانون جذب به این سوال چنین است: بله این کار نقش بسیار پررنگی دارد و نقش رسانه در شیوع بیماری های همه گیر اجتناب ناپذیر است. در محیط زندگی شما هیچ چیزی نیست که مانند تلویزیون بر شما تاثیرات بسیار منفی بگذارد. درست است در هر بخشی از محیط زندگیتان هم خواسته هایتان وجود دارند و هم ناخواسته هایتان و شما این توانایی را دارید که تمرکز کنید و چیزهای با ارزشی از تلویزیون و رسانه ها دریافت کنید. اما همه اینها ناهماهنگی های بسیار زیادی را در دیدگاه شما ایجاد می کنند.

آنها به دنبال مشکلات کوچک می گردند، روی آنها نور می اندازند و آنها را بزرگ می کنند، با آهنگ های دراماتیک مشکل را بزرگتر نشان می دهند و آنها را به خانه های شما می فرستند و تصویری کامل تحریف شده از مشکل را به شما نشان میدهند که خلاف جریان سلامتی بر روی کره خاکی شماست. آگهی های تبلیغاتی که سلسله وار پخش می شوند منبع قدرتمندی از تاثیرات منفی است.

پیشنهاد می کنم: پزشک وسیله ای برای رسیدن به سلامتی است

وقتی به شما میگویند که از هر پنج نفر یک نفر دچار این بیماری می شود و شما احتمالا همان یک نفر هستید، باعث ایجاد شدن فکر منفی در شما می شوند و میگویند نزد پزشک خود بروید. زمانی که پیش دکتر خود می روید به یاد داشته باشید که او به دنبال پیدا کردن مشکل در بدن شما هست. اکنون انتظار منفی در شما ایجاد می شود و یا شدت می گیرد و وقتی قدرت این فکر به حد کافی برسد بدن شما علائمی از آن افکار فراگیر شده را نشان خواهد داد.

خواندن
معرفی عبارات تاکیدی «قسمت اول»

در واقع نقش رسانه در شیوع بیماری های همه گیر به خاطر حجم اخبار منفی است که از اینگونه بیماری ها برای ما منعکس می کند و این موضوع باعث ایجاد انتظارات منفی در وجود ما می شود. علم پزشکی امروزه بیشتر از هر زمان دیگری پیشرفت کرده است اما تعداد افراد بیمار نیز زیادتر شده اند. به خاطر داشته باشید برای آفرینش هر چیز تنها باید به آن فکر کنید، انتظار آمدنش را بکشید و در آخر آن را به دست می آورید.

آنها به شما آمارها را نشان می دهند، داستان های ترسناک برای شما تعریف و افکار شما را تحریک می کنند و شما هم که عواطف و احساسات دارید، پس این افکار احساس ترس و وحشت زدگی را در شما ایجاد می کند. در نتیجه با خود میگویید: من این را نمی خواهم” و اینجاست که نیمی از معادله تکمیل می شود.

مطلب مرتبط: چگونه می توانیم به بیمار کمک کنیم سلامتی را جذب کند؟

سپس شما را تشویق می کنند تا چکاپ انجام دهید و یا واکسن آنفولانزا رایگان را تزریق کنید و تاکید می کنند که این بیماری همه گیر است که اگر نبود واکسن رایگان در اختیار مردم قرار نمی دادیم و با این کار مرحله انتظار و یا اجازه دادن نیز تکمیل می شود و شما در بهترین وضعیت هستید تا آنفولانزا بگیرید و یا اصل و جوهره آن چیزی را که راجع بهش صحبت می کنید دریافت کنید.

راجع به هر چیزی فکر کنید چه آن را بخواهید و چه آن را نخواهید آن را دریافت خواهید کرد و اگر داستان خود در مورد سلامتی را با خود تمرین و بیان کنید بسیار به نفع شما خواهد بود و هنگامی که تلویزیون از داستان های ترسناک و چیزهایی که نمی خواهید آنها را تجربه کنید صحبت می کنند می توانید آنها را بشنوید و به جای اینکه بترسید به آنها بخندید و خوشحال باشید.

اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
[کل: میانگین: ]