در قسمت دوم آموزش آسترولوژی به مطابقت آسترولوژی با یافته های جدید علمی می پردازیم و بررسی می کنیم که این علم گذشتگان، تا چه اندازه با دانش امروز از نجوم و فضا تطابق دارد و هم راستا است. برای بررسی این موضوع در ادامه با ما همراه شوید.
ما در پیج اینستاگرام @synergy.astro مطالب روزانه در مورد موقعیت سیارات و اجرام آسمانی و تاثیر آن ها بر روی زندگی مان منتشر می کنیم. اگر می خواهید از رخدادهای روزانه سیاره ها با خبر شوید، حتما پیج ما را فالوو کنید. امروزه مهمترین انتقادی که بر علم آسترولوژی وارد می شود این است که این علم مبتنی بر قوانین شناخته شده طبیعی نیست یعنی با استفاده از قوانین علمی و طبیعی نمی توان نتایج آن را توجیه کرد و از نظر برخی گروه ها مطابقت آسترولوژی با یافته های جدید علمی وجود ندارد. اما آنچه محرز است این است که همانطور که دلیلی قانع کننده برای اثبات این علم وجود ندارد دلیلی بر رد این علم نیز نمی توان یافت.
از همه مهمتر اینکه امروزه مشخص شده است که قوانین آسترولوژی از لحاظ آماری دارای تطابق و هماهنگی بسیار بالایی با مشاهدات تجربی است و حتی برای برخی از قوانین آسترولوژی دلایل علمی آنها نیز کشف و آشکار شده است و به عنوان مثال بیش از 2000 سال است که در علم آسترولوژی عنوان می گردد که از میان کواکب هفتگانه ، کوکب قمر به دلیل سرعت سپر و فاصله نزدیکی که نسبت به زمین دارد و نیز به دلیل طبع مرطوب (تاثیر پذیری) که دارد اثرات دیگر کواکب را زودتر دریافت کرده و به همین دلیل بیشترین تاثیرات را بر زمین و انسانها دارد و امروزه در یافته های جدید دانشمندان صحت این موضوع مشهود است.
ماه در آسترولوژی و یافته های جدید علمی
یکی از اثرات معروف ماه تاثیری است که در جزر و مد آب اقیانوسها و دریاها دارد. دانشمندان با بررسی این پدیده متوجه شدند که در دوره تناوب 29.5 روزه قمر یعنی مدت زمانی که قمر دایرة البروج را یک دور کامل می زند دو بار پدیده مد (بالا آمدن) آب ها به بالاترین مقدار خود می رسد، یک بار در هلال اول ماه یعنی زمانی است که ماه و خورشید در دایرة البروج بر هم منطبق می شوند و دیگری زمانی است که بدر ماه کامل می شود یعنی زمانی که ماه و خورشید در فاصله 180 درجه ای و روبروی یکدیگر قرار می گیرند.
توجیه علمی این پدیده به این صورت است که طبق تئوری نسبیت انشتین هر جرمی در اطراف خود میدانی گرانشی (جاذبه ای) ایجاد می کند که بزرگی و قدرت این میدان با جرم جسم رابطه مستقیم دارد یعنی هر چقدر جرم جسم بیشتر باشد میدان گرانشی اطراف آن نیز بیشتر خواهد بود و چون در زمان هلال اول و بدر کامل ماه سه جرم زمین و خورشید و ماه در یک خط مستقیم فرار می گیرند بنابراین میدان جاذبه آنها با یکدیگر جمع می شود و مدهایی بزرگتر از روزهای دیگر به وجود می آورد.
همچنین دو بار هم در طول هر ماه یعنی زمانی که ماه در تربیع اول و تربيع ثانى (فاصله 90 درجه) نسبت به خورشید قرار دارد جاذبه این سه جرم آسمانی بر روی آبها یکدیگر را خنثی کرده و مدها بسیار ملایم می شوند. همین موضوع خود مطابقت آسترولوژی با یافته های جدید علمی در برخی نظریه ها اثبات می کند.
مطلب مرتبط: آشنایی با آسترولوژی
البته ماه تاثیرات زیاد دیگری بر سایر پدیده های طبیعی هم دارد که از لحاظ علمی نیز اثبات شده است اما سوال اساسی این است که ماه بر روی انسان چه تاثیراتی دارد، آیا انسان به عنوان موجودی که دو سوم وزن بدنش را آب تشکیل می دهد می تواند تحت تاثیر مستقیم ماه قرار داشته باشد؟ بر اساس تحقیقات اخیر دانشمندان، احتمال چنین امری بسیار بالاست.
طبق آمار به دست آمده ارتباط نزدیکی میان ماه و خونریزی به طور عمومی وجود دارد. در تحقیقات دانشمندان بر روی 1000 نمونه از بیمارانی که پس از عمل جراحی به خونریزی غیر عادی دچار شده اند 82 درصد از این بحرانهای خونی در زمان بین تربيع اول و تربيع ثانی ماه رخ داده است و این درست همان زمانی است که در کتابهای احکام نجوم به زمان زاید النور بودن قمر معروف است و در این زمان پزشکان از حجامت و رگ زنی که یکی از روشهای رایج درمان در زمانهای گذشته بود پرهیز می کردند و دقیقا این موضوع هم می تواند اثبات دیگری بر مطابقت آسترولوژی با یافته های جدید علمی باشد.
همچنین انستیتوی آمریکانی اقلیم شناسی طبی، گزارشی از اثرات بدر کامل بر رفتار انسان را منتشر کرده است که در آن نوشته شده وقوع جنایاتی با محرک قوی روانی همگی در شبهایی که ماه کامل است به بیشترین حد خود می رسند و ابری بودن هوا تاثیری در وقوعشان ندارد. یکی از کشفیات جالب توجه در مورد ماه این است که محل قرارگیری ماه در دایرة البروج، در لحظه آمیزش منجر به بارداری، تاثیر زیادی در تعیین جنس نوزاد دارد.
تعیین جنسیت فرزندان به کمک ماه
بدین نحو که اگر در لحظه آمیزش، ماه در برجی نر قرار داشته باشد به احتمال قوی نوزاد پسر خواهد بود و اگر در برجی ماده باشد احتمال دختر بودن نوزاد بسیار زیاد است. با استفاده از این تئوری دانشمند روانکاوی به نام اوژن جوناس با آزمایش بر روی 8000 زنی که خواهان به دنیا آوردن نوزاد پسر بودند با دادن زمان مناسب آمیزش به آنها متوجه شد که 95 درصد این زنان به خواسته خود رسیده و صاحب نوزاد پسر شدند و او در تحقیقی دیگر با دریافت زمان آمیزش از 10000 زن جنسیت اطفال آنها را با دقت 98 درصد تعیین کرد که چنین آماری بیانگر اهمیت تاثیر ماه بر انسان است.
همچنین طبق عقیده منجمان قدیم زمانی که ماه در برج عقرب قرار می گیرد تاثیرات نحوست باری دارد و به همین دلیل در چنین زمانهایی باید حتی الامکان از انجام کارهای مهم و پایدار نظیر ازدواج و شراکت خودداری کرد و در تحقیقی نیز که اخیرا از اداره ثبت احوال صورت گرفته است تقريبا” 80 درصد از ازدواجهای منجر به طلاق در زمانی صورت گرفته است که قمر در برج عقرب بوده است، بنابراین مشاهده می شود که بسیاری از نظریات آسترولوژی حداقل از نظر آماری تطابق عجیبی با واقعیات دارد و به راحتی نمی توان این نظریات را رد کرد و تا حد زیادی هم می توان بر مطابقت آسترولوژی با یافته های جدید علمی تاکید کرد.
خورشید در آسترولوژی و یافته های جدید علمی
از دیگر اجرام آسمانی که نقش بسزایی بر زمین و حیات جانداران موجود در آن دارد خورشید است. درباره خورشید و اثرات آن بر محیط زیست نیازی به توضیح نیست چرا که همگی به عینه شاهد این اثرات بوده و از آن آگاه هستیم از قبیل پیدایش گرما و سرما و فصول مختلف، بارندگی و خشکی، انرژی حیاتی که به جانداران می بخشد و غیره.
اما یکی از اثرات جالب توجه خورشید که “اخیرا” کشف شده است تاثیر آن بر میدان مغناطیسی زمین است و چون دستگاه عصبی انسانها “تقريبا” به تمامی مبتنی بر تحریکات الکتریکی است بنابر این انسانها نیز می توانند به نحوی تحت تاثیر مستقیم فعالیتهای خورشیدی قرار گیرند و همچنین دلایلی در دست است حاکی از اینکه خورشيد اثر مستقیمی بر برخی از فعل و انفعالات شیمیایی بدن ما از قبیل مقدار آلبومین و لنفوسیت موجود در خون دارد.
از جمله بیماریهایی که از اختلالات مغناطیسی “مستقیما” اثر می پذیرند عبارتند از: لخته شدن خون و سل ریوی. در مورد اثرات خورشید در دریافتهای رادیویی نیز یکی از دانشمندان به نام نلسون کشف کرده است که اختلالات رادیویی وقتی به وقوع می پیوندند که دو سیاره یا بیشتر بر هم منطبق بوده یا با زاویه های 90 درجه (تربيع) با 180 درجه (مقابله) نسبت به خورشید قرار گرفته باشند و اینها همان تناظراتی است که مطابق قواعد آسترولوژی می تواند ناموزون یا بد باشد.
پیشنهاد می کنم: آموزش حرفه ای کف بینی
در مقابل شرایط خوب و آزاد از اختلالات رادیویی وقتی پیش می آید که سیارات در زاویه 60 یا 120 درجه نسبت به خورشید ردیف شوند و اینها همان تناظرانی است که علم آسترولوژی آنها را خوب تشخیص داده است. در نهایت آنچه که مشخص است این است که تمامی سیارات در اطراف خود دارای میدانهای مغناطیسی هستند که بسته به ماهیت و نحوه ترکیب این میدان ها با یکدیگر می توانند بر میدان مغناطیسی زمین اثر بگذارند.
همان طور که اخیرا با عکاسی کربلیان مشخص شده است، انسان و دیگر موجودات زمین، حتی اشیای بی جان در اطراف خود دارای هاله ای مغناطیسی هستند که در مورد انسان این هاله شبیه تخم مرغ بوده و به هاله تخم مرغی معرفو است. لذا همان طور که میدان مغناطیسی زمین می تواند تحت تاثیر دیگر کواکب قرار گیرد باالطبع هاله مغناطیسی انسان نیز از چنین تاثیراتی متاثر خواهد شد.
پس می توان گفت که کواکب می توانند بر روی انسان تاثیر بگذارند اما اینکه نحوه این تاثیرگذاری چگونه است، هنوز جای مطالعه و تحقیق بسیار دارد، ولی از این موضوع مطمئن هستیم که علم آسترولوژی قابل رد شدن نیست و حتی در بیشتر موارد شاهد مطابقت آسترولوژی با یافته های جدید علمی هم هستیم.
سوالات مرتبط:
آسترولوژی علمی است که به بررسی اثرات کواکب مختلف، به ویژه کواکب موجود در منظومه شمسی بر روی زمین و موجودات ساکن در آن می پردازد یعنی با بررسی نحوه حرکت کواکب هفتگانه در دایرة البروج و نیز وضعیت قرارگیری این کواکب نسبت به زمین، اثرات مختلف آنها را بررسی می کند.
خیر. درست است که علم مدرن نمی تواند آسترولوژی را به طور مستقیم تایید کند، ولی هیچ وقت هم نتوانسته آن را رد کند. علاوه بر این بسیاری از بررسی های جدیدی که در مورد برخی از سیارات منظومه شمسی صورت گرفته، ثابت کرده اند که این سیارات در بعضی شرایط، بر روی زندگی انسان ها تاثیر می گذارند.
رضا
سلام،وقتتان به خير،ببخشيد اين توضيحي كه دادين،برج ماده و نر را چگونه بايد بفهميم؟
پشتیبان وبسایت (مسعود)
سلام، ممنونم، وقت شما هم بخیر، در این پست توضیح دادیم
https://synergynahid.com/astrology-training-part-23/
صبا
عالی بود سپاس
علی حسینی
عالی
Pari.mohseni
خیلی خوبه که دوره آسترولوژی رو به صورت رایگان قرار دادین من واقعا علاقمندم به این مبحث